Caesar Wood Effect tegels

 

LIFE NATURAL WOOD-EFFECT

De kleuren en de harmonie van het natuurlijke hout effect van de Life porseleinen tegel serie zijn gemixt  om uw sfeer het gevoel te geven van warmte en welzijn dat hout geeft, een combinatie van design en harmonie.

 

 

 

 

 

 

 

LIFE NATURAL is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
        Nordic          Oak            Moro           Walnut           Noce

            


 

ROOT HAND-CRAFTED WOOD-EFFECT

Al de opvallende details van hout met de hand gemaakt door ambachtslieden, wat leidt tot warme en gastvrije sferen, zijn op de voorgrond van de Root handgemaakt houten effect porseleinen tegel collectie gebracht.

Natuur, energie en materialiteit, zijn de elementen en de sensaties die de Root met de hand vervaardigde houten effect porseleinen tegel collectie apart gezet heeft. De collectie in Caesar porseleinen tegels herinterpreteert een gewild en kostbaar hout die perfect is voor het personaliseren van uw ruimtes met een duurzaam materiaal zonder inlevering van de natuurlijke warmte van hout.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ROOT HAND-CRAFTED is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
     Pepe          Miele          Vaniglia      Nocciola     Cannella 

    

 

 

 

 

 

 

VIBE WOOD LOOK PORCELAIN TILES

Met de Vibe, houten lijkende porseleinen tegels, zult u de warme trillingen van een materiaal dat het dagelijks leven interpreteert ervaren. De tegels van de Vibe collectie zijn een substantieel keramiek die, van vloeren tot muren, in staat zijn om u te verwelkomen en u vertellen over uzelf.

Vibe houtlook porseleinen tegels zijn geïnspireerd op 6 hout essences: Quercia en Rovere, met een natuurlijke uitstraling, om ruimtes met elegantie en karakter te versieren; Frost en Cinder die de tijdloze stijl van hout herinterpreteren op een eigentijdse manier. En Marsala en Marsala Raw markeren elke ruimte met een aantrekkelijk tintje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIBE WOOD is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
     Quercia              Rovere             Cinder               Frost               Marsala           Marsala raw

     

 

 

 

 

 

 

 

 

WABI WOOD LOOK PORCELAIN TILES

De porseleinen tegels van de Wabi serie in eikenhout effect herinterpreteert, op een eigentijdse manier, binnen- en buitenruimtes. Een zeer eigentijds keramiek hout oppervlak gekenmerkt door  minimale en strakke lijnen met een elegante touch. De collectie biedt een breed scala aan kleuren en maten.

Wabi is het resultaat van een zorgvuldig esthetisch onderzoek, in staat om de perfecte balans tussen het perfecte model van de natuur en de delicate charme van de moderne trends. De sobere tinten van de collectie zijn verkrijgbaar in de maten 30 x 120, 20x120 en 14,7 x 120 cm en variëren van de delicate heldere tinten van Blanc en Avorio, de warme tinten van Blond en Gris en de donkere tinten van Gris Fumé en Barrique .

 WABI WOOD is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
     Blond           Gris             Blanc          Avorio       Barrique