Kal-fire ECO-Prestige

De Kal-fire ECO-Prestige gashaard

De Kal-fire ECO-Prestige is een gashaard die met zijn 3 modellen in ieder interieur toe te passen. Een fronthaard, een hoekhaard of een driezijdige haard zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De gashaarden van Kal-fire zijn ook te leveren met verschillende achterwanden. Deze worden standaard geleverd met een vlakke achterwand. Als optie bij de Kal-fir ECO-Prestige kunt u kiezen voor een design achterwand, of een keramische glazen achterwand.

Het gasverbruik van de ECO-Prestige gashaard

Deze Kal-fire ECO-Prestige haarden zijn ook nog eens zeer aantrekkelijk door hun prachtige vlambeeld en hun lage gasverbruik. De gashaarden van de ECO-Prestige lijn hebben 8 normale brandstanden en daarnaast de ECO-stand. Dit houdt in dat deze gashaarden hun vlambeeld laten variƫren van een laag niveau naar een hoog niveau woordoor je maarliefst 40% gas bespaart.

De Besturing van de Kal-fire ECO-Prestige gashaard

Door het optimale gebruiksgemak wordt het genot van de Kal-fire ECO-Prestige gashaard nog groter. Een druk op de knop van uw afstandsbediening en de behaaglijke warmte van deze gashaard straalt u tegemoet. Bovendien is deze gashaard uit te breiden met een ontvanger waarmee u via een app op uw telefoon of tablet uw gashaard nog gemakkelijker bestuurd.