Gashaarden

Gashaarden

Gashaarden  zijn haarden die aangesloten worden op het gasnetwerk. Door de technieken die er tegenwoordig in zitten is het een zeer veilig systeem geworden. De kanalen die gebruikt worden bij gashaarden zijn dubbelwandig en gemaakt van roest vrij staal.

Het gemak van gashaarden

De moderne gashaarden zijn in ieder huis toe te passen. Voor in elke woonkamer bestaat er wel een geschikt model. Het gemak dat je tegenwoordig kent bij de nieuwe gashaarden in ongekend. Met de afstandsbediening die standaard meegeleverd word bij de gashaard bestuurd u uw haard met een druk op de knop. Aan, uit, van hoog naar laag het gaat allemaal vanuit de luie stoel.

Ook zijn de gashaarden van tegenwoordig uit te rusten met een ontvanger waardoor je vanaf een app op je telefoon of tablet de gashaarden kan besturen. Optimaal gemak en weer een apparaat minder op de kamertafel.

Het kanaal van gashaarden

De gashaarden worden geplaatst met een concentrisch kanaal. Dit betekend dat je een dubbel kanaal hebt. Door de binnenbuis word de rookgas naar buiten afgevoerd. Door de buis die daar omheen leid haalt de haard zijn zuurstof rechtstreeks van buiten. Door dit systeem hoeft het kanaal niet meer boven het dak uit te komen maar mag dit kanaal door de gevel naar buiten.