Dovre kachels

Dovre kachels

Dovre uit België is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van haarden en kachels uit hoogwaardig gietijzer. Dovre kachels staan vooral bekend om kun kwaliteit en aantrekkelijke design, hoge rendement en milieubewuste verbranding.

Modellen Dovre kachels

Dovre heeft vele verschillende vrijstaande modellen in haar gamma. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de moderne, strakke Sense of Brut series die in vele verschillende uitvoeringen te leveren zijn. Gaat u liever voor Dovre kachels die meer een rustieke uitstraling hebben dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de 250-serie of de 550CB. Op onze website vindt u de meeste modellen Dovre kachels met de nodige informatie hierbij. Klik hier om naar de Dovre kachels te gaan.

Bestellen Dovre kachels

Het bestellen van Dovre kachels kan bij HaardenHuys Budding. Kom gerust langs in onze ruime en overzichtelijke showroom om de verschillende modellen te bekijken. Het is van belang om voordat u gaat bestellen u eerst goed te laten informeren over het model dat het beste bij u past. In alle rust alvast de Dovre kachels bekijken? Klik hier om een gratis brochure aan te vragen.