Contura kachels

Contura kachels

Bij Haardenhuys Budding bent u aan het goede adres voor Contura kachels. Wij zijn officieel dealer van Contura wat wil zeggen dat wij een aantal van deze kachels in onze showroom opgesteld hebben. Omdat alleen een kachel zien niet genoeg is zijn er veel kachels ook brandend te voelen in onze showroom.

Stijl Contura kachels

Contura kachels zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en formaten. Iets wat herkenbaar is voor de Contura kachel zijn de royale ruiten waardoor het vuur goed zichtbaar is en Zweeds design, Zweedse kwaliteit en een Zweedse productie. U kunt de Contura kachels ook uw eigen, persoonlijke stijl meegeven die helemaal aansluit bij uw behoeften. Dit doet u door de mooie en functionele accessoires van Contura zoals een ventilator, afdekplaten, draaiplateau, vloerplaten etc. Het volledige aanbod accessoires van Contura kachels kunt u vinden op Contura.nl.

Bestellen Contura kachels

Op veel websites kunt u Contura kachels online aanschaffen. Toch is het van belang dat u vooraf de kachel heeft gezien. Bij HaardenHuys Budding geven wij u graag advies over Contura kachels en het aansluiten hiervan. Het aansluiten van houtkachels moet zeer secuur gebeuren zodat u veilig kunt stoken. De monteurs van HaardenHuys Budding hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van rookkanalen en kachels. Kom gerust langs bij ons in de showroom!