York_Large_3_FF_cover_4

Ontdek de charme van Sfeerhuys Budding Elspeet

 

In Elspeet, een klein nostalgisch dorpje op de Veluwe, omringd door bossen en weilanden, vindt u een eigentijds en warm Sfeerhuys. Zodra u dit Sfeerhuys binnen stapt ziet u haarden en kachels die ieder een gevarieerd en (ont)spannend vlammenspel tonen. In de ruime showroom staan diverse modellen opgesteld en ontdekt u de talloze mogelijkheden; van een klassieke open haard of een nostalgische kookhaard tot aan een moderne panorama gashaard, elektrische haarden en energiebesparende hout- en pelletkachels


Tussen het gesparkel van de vlammen door vindt u (luxe) wandafwerkingen, gestucte badkamers en vloeren en tegels. Sfeerhuys Budding voegt al deze ingrediënten samen tot frisse en toch warme, eigentijdse creaties voor uw sfeerhuys. 

Kerakoll Design House Elspeet

Trots is Sfeerhuys Budding op het geautoriseerd dealerschap van het innovatieve concept ' Kerakoll Design House'. Kerakoll Design House (KDH) is het nieuwe interieur design project van Kerakoll (The GreenBuilding Company). Naast vestigingen in Milaan en Nice is er nu dus ook een studio in… Elspeet. Lees hier meer informatie over dit unieke project, de adviseurs van Budding kunnen u er ook meer over vertellen. 

Natuur en milieu

Sfeerhuys Budding is omringt door een prachtige natuur. Mede daarom gaat er veel aandacht uit naar duurzaamheid, natuur en milieu. Door samen te werken met bedrijven en producten die ook respect hebben voor de leefomgeving en aandacht te vestigen op verantwoord stoken. De adviseurs van Sfeerhuys Budding informeren u over zaken als energieverbruik, wet- en regelgeving ten aanzien van rookgasafvoer en bouwvoorschriften. 

Veiligheid

Naast duurzaamheid, hecht Budding ook veel waarde aan veiligheid. Van de positie van de haard in uw woning tot aan de montage van de juiste rookkanalen staat het veilig functioneren van de haard of kachel centraal. De monteurs van Budding zorgen voor de plaatsing en montage van uw haard of kachel.  

 

Loopt u gerust eens binnen, en ontdek de charme van vuur en vlam bij Sfeerhuys Budding!