Elektrisch

De elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren. Er wordt geen hout gestookt wat betekent dat een rookkanaal niet nodig is. Het voordeel is dat ze overal geplaatst kunnen worden. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de sfeervolle vlammen komen tevoorschijn. Hoe makkelijk kan het wezen?

Een elektrische haard biedt enorm veel flexibiliteit en is er in verschillende soorten en maten. Wij hebben een breed assortiment aan elektrische haarden en kachels en we kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Riva Vision Electric

Eigentijds elektrisch kachel

De Riva Vision is een eigentijds, elektrische kachel welke in twee maten word geleverd : Klein en Middel ; elk met een sportief en een sterk reflecterende zwart glazen deur, integraal glazen plint , zwart glazen bovenplaat en contrasterende roestvrij...Lees meer

Steel Manhattan Electric

Modern, handig en  geneuglijk

De kleine en medium Electrische Stalen Manhatten kachels hebben welgevormde lijnen en een realistisch houtblokken-effect vuur.Met een druk op de afstandbediening's knop, levert de kachel tot 2kW warmte op.

Beide maten...Lees meer

Stockton Electric

Vlammen, gloei en warmte met de druk op een knop

De electrische Stockton kachels gebruiken dezelfde gietijzeren deur en dik zwaar stalen kist als de Gas Stockton kachels.

De electrische versie combineerd het klassieke uiterlijk van de hout stokende kachel met de...Lees meer

Marlborough Electric

Een realistisch uitziend vuur met het gemak van electriciteit.

Met dezelfde vormgeving als de Marlborough Gas kachel, bieden de twee electrische versies u, met de druk op een knop, een realistisch hout-effect vuur aan.

In haar hart is Gazco's unieke 'VeriFlame' technologie...Lees meer

Huntingdon 30 Electric

Verfijnd gietwerk en een prachtige deur met maaswerk.

Een electrische versie van de populaire Huntingdon 30.

Het verfijnd gietwerk en de prachtig Gotische deur met maaswerk van deze kachel worden door Gazco's 'VeriFlame' technologie levendig gemaakt. U wordt een...Lees meer

Clarendon Electric

Authentiek model en elegant gietwerk

Authentiek en elegant gietwerk geven de klein en medium Clarendon alle kenmerken van een echte kachel maar met het gemak van electriciteit. U hoeft alleenmaar de stekker in het contact te steken en aandoen, om van dansende vlammen,...Lees meer