beleef-de-gashaard-van-kalfire
Woensdag 30 november 2016 door Eric Kroes

Stookdagen bij Sfeerhuys Budding

ELSPEET Bij Sfeerhuys Budding vindt vrijdag 2 en zaterdag 3 december de leegverkoop van de showroom plaats. Ook de nieuwe modellen van 2017 met de diverse gas- en houthaarden zijn te zien tijdens deze twee stookdagen.

Eén van de modellen die in de showroom staan, is de Iron Dog en is de moderne uitvoering van grootmoeders fornuis dat op hout werd gestookt. Daarin kun je gerechten voorgaren en op het bovenste gedeelte het gerecht braden. Deze is dus in huis gewoonweg in de keuken te gebruiken, maar ook in buitenkeuken of onder een veranda misstaat deze Iron Dog zeker niet.

LEEGVERKOOP Maas Wieberdink: ,,De hele showroom moet leeg vanwege de geplande herinrichting van onze showroom in januari. Dus wie weet staat hier uw nieuwe pelletkachel of haard wel voor een aantrekkelijke prijs." Dat betekent dat meer dan dertig haarden en houtkachels op gas en hout in de uitverkoop gaan om straks de nieuwe inrichting vlot te laten verlopen.

PRIMEUR Daarnaast zijn natuurlijk ook de nieuwste haarden uit de collectie van 2017 te zien, waaronder de Kalfire met 'levensechte vonken', zoals ze dat noemen bij Kalfire de Natural Spark Generator. De Kalfire is een gesloten gashaard met een prestige brander waarbij levensechte vonkjes uit de vlammen opstijgen waardoor het net een echt houtvuur lijkt. Deze gashaard heeft een afstandsbediening, waarmee de eigenaar zelf bepaalt hoe vaak hij deze vonkenregen op een avond of dag wil beleven. Kalfire heeft hiermee een primeur waar geen gashaard tegenop kan. De vertegenwoordiger van Kalfire is op de stookdagen aanwezig en zal een demonstratie geven over deze allernieuwste trend in de gashaardencollectie.

ROBUUST Wie op zoek is naar een robuuste kachel met een eigen designbeeld, kan in overweging nemen om een Hasekachel aan te schaffen. Elke Hase is het resultaat van jarenlange ervaring. Zo is de Hase kachel efficiënt in zijn stookgedrag, maar ook tijdloos, mooi en robuust voor wie dat wil. Met de keuze uit staal, speksteen of handgemaakte keramiek is deze bijna in elk interieur in te passen. Bovendien is de kachel in vele kleuren verkrijgbaar.

Alle onderdelen worden met ambachtelijke precisie vervaardigd.

Alle belangstellenden zijn van harte welkom op de stookdagen bij Sfeerhuys Budding.

 

Bron: nieuwsbladdeband.nl 

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

213