udeovne_2401
Dinsdag 12 september 2017 door Maas Wieberdink

Nazomeren

De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen, iedereen is weer terug in het dagelijkse ritme. Hoe fijn is het om het vakantiegevoel toch nog een beetje vast te kunnen houden. Hopelijk geeft September ons nog een paar mooie nazomerdagen.
Na het werk nog even relaxen in de tuin, op het balkon of op de veranda, nog even buiten dineren, een laatste tuinfeestje organiseren, of op een mooie nazomeravond nog even buiten te kunnen zitten met een goed boek en een lekker glas wijn.

Wordt het te fris? Verwissel de wijn voor een warme kop thee, pak er een deken bij en steek de vuurkorf of buitenhaard aan. Zo maakt u het al snel knus en gezellig en verlengt u de zomer (en uw zomergevoel)! Een terrashaard zorgt voor warmte én sfeer buitenshuis. Morsø, een Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels, heeft hiervoor een speciale lijn opgericht, Morsø Living. Samen met bekende designers en chefs hebben zij een breed buitenhuisconcept gecreëerd, dat het leven buiten leuker, mooier, exclusiever en spannender maakt. 
De collectie van Morsø Living bestaat uit zes modellen. Variërend van een vuurpot tot een grill en van een buitenhaard tot een oven.


Morsø Kamino
Een prachtige buitenhaard; de Morsø Kamino. Deze haard is gemaakt van gietijzer, heeft een moderne look en een strak design. Dit maakt de Morsø Kamino een echte eyecatcher voor in uw tuin.U heeft tot in de late herfst plezier van deze buitenhaard. De Morsø Kamino is gemakkelijk in diverse richtingen te draaien, zodat de Kamino niet in de wind hoeft te staan.


Morsø Vuurpotten
Morsø Living heeft twee soorten vuurpotten in haar lijn; Morsø Vuurpot en Morsø Vuurpot Ignis. Beide varianten zijn eenvoudig, maar stijlvol en functioneel. De Morsø Vuurpot is ideaal voor op een klein terras of een zithoek en de stijlvolle vorm vormt een functioneel windscherm. De Morsø Ignis heeft een strak en simpel design en is daardoor een mooi decoratiestuk op uw terras. Door het eenvoudige ontwerp is deze vuurkorf toe te passen bij verschillende terrasstijlen. Het geeft uw terras een robuust en stoere tint. 


Morsø Grill Forno
De Morsø Grill Forno; functionaliteit gecombineerd met exclusief design. Deze Grill Forno kan op drie teakhouten poten geplaatst worden. Deze worden bij elkaar gehouden door een roestvrij stalen ring. Erg handig: op deze ring kunt u drie hangers bevestigen waar het grill gereedschap aan opgehangen kan worden. Nog een leuk detail: uw vlees of vis blijft extra sappig met de Morsø Grill door de speciaal ontwopen gietijzeren rooster met kleine poriën. 


Morsø Forno
De Morsø Forno een open haard die comfort brengt op het terras en doordat deze oven net zo gevormd is als een Italiaanse steenoven, biedt het tegelijkertijd de mogelijkheid in enkele minuten knapperige, krokante pizza’s en perfect brood te bereiden.


Morsø Grill' 71
Geniet van een nazomerse barbecue met de Morsø Grill '71. In 2004 ontvang de Grill '71 al diverse onderscheidingen in Denemarken, ze heeft namelijk geëmailleerd gietijzer raster. Hierdoor worden vetten en oliën worden beter opgenomen door het rooster met kleine poriën. Het geëmailleerde rooster zorgt voor een zeer sterke en schone ondergrond. U kunt het rooster ook draaien en het kan op vier verschillende hoogtes worden geplaatst.


 

P.S. Enthousiast over de Morsø Living collectie? Wacht maar tot de accessoires ziet. Morsø heeft namelijk aan het totale plaatje gedacht. Zij leveren diverse bijpassende pannen, braadbakjes, braadsledes en toffe gadgets zoals een pizzaschep, vuurtang, sinus, handschoenen en meer. Voor meer informatie kunt u terrecht bij onze adviseurs.

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

213