2019_HASE_Basilia_FB.jpg
Vrijdag 27 september 2019 door Maas Wieberdink

Hase 40 jaar!

Hoera! Hase Kaminofen bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden met een unieke aanbieding: €250 korting op het nieuwe model Basilia. 

Basilia heeft, net als haar populaire voorganger Bari, een ruim panoramavenster dat optimaal zicht  biedt op het vlammenspel. De kachel is leverbaar in de kleur zwart, grijs of titaan (niet  afgebeeld) met een bovenplaat vervaardigd uit staal, speksteen of keramiek. Naar keuze te personaliseren, en naadloos passend in ieder interieur.
 
Ook op technisch vlak blinkt Basilia uit. Zelfs een geringe brandstoftoevoer garandeert een schone verbranding. Laag vermogen: hoog rendement: hét onderscheidende kenmerk van HASE-kachels!
 
Tot slot past Basilia uitstekend bij een bewuste levensstijl. Dankzij een innovatieve verbrandingstechniek voldoet het model ruimschoots aan de ECO design 2022 norm en door de directe luchtaansluiting is de kachel uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouwwoningen.

Voor meer informatie en gespecialiseerde HASE partners bezoekt u onze website www.hase.nl of belt u met onze adviseurs op 0577- 49 15 09.

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

213