w53-50r-v2-hires
Dinsdag 17 december 2019 door Yvette Wieberdink

Een houthaard van wereldklasse: Kalfire W53/50R

De W53/50R is een robuuste en elegante design- haard met tal van toepassingsmogelijkheden en geschikt voor alle type woningen. Kortom: een houthaard van wereldklasse -"Louis Hegemann, ontwerp & innovatie Kalfire".

 

 

Beleving 

Terug naar de kern 

Het zit in de aard van de mens om vuur te maken en zich daaromheen te verzamelen. Al sinds het begin der tijden maken we vuur, en zitten daar graag zo dicht mogelijk bij. Het is iets wat ons verbindt. Het is verankerd in ons DNA. De geavanceerde Kalfire W53/50R laat zien waar het bij een houthaard echt om gaat. Hoogstaande technieken, robuuste en pure materialen zorgen ervoor dat u geniet van vuur in zijn puurste en volledige vorm. 

Overal optimaal genieten
Deze duurzame, driezijdige houthaard heeft een vooruitstrevend en geavanceerd design en zorgt voor een warme sfeer in huis. Het haardvuur is van alle kanten perfect zichtbaar, zodat u overal van een behaaglijk vlammenspel genieten kunt.

Sfeer, precies zoals u dat wilt 

De compacte Kalfire W53/50R bezorgt u de beleving van een open haard,
maar dan veilig en vertrouwd. Het driezijdig gebogen keramisch glas biedt volledig zicht op het vuur. Bovendien heeft u maximale controle over het vuur. De soepele liftdeur en slimme luchtregeling met geautomatiseerde
luchttoevoer zorgen ervoor dat u met gemak de grootte van het vuur aanpast, en zo de sfeer in huis naar uw hand zet. 

 

 

Design

Robuuste & strakke look 

De Kalfire W53/50R geeft zowel een robuuste als een strakke look aan uw interieur en is perfect geschikt voor een ruimtelijk interieur. Dankzij zijn vorm is de haard daarnaast zeer geschikt om ook als roomdivider te fungeren. 

Uw droominterieur is maakbaar 

De Kalfire W53/50R is een uitzondering in zijn klasse door de vele inbouwmogelijkheden. Als roomdivider wordt de ruimte stijlvol opgedeeld, als driezijdige haard vormt het een topstuk in uw interieur. U kunt kiezen uit meerdere kaders en drie verschillende achterwanden. Zo zorgt u dat de haard precies aansluit bij uw droominterieur. 

 

Efficiëntie

Minder hout, meer vuur 

De Kalfire W53/50R behoort tot de milieuvriendelijkste haarden ter wereld, en zit vól duurzame en ingenieuze technieken. Zo zorgt de perfecte af- dichting bijvoorbeeld voor een schonere, optimale verbranding en een maximaal rendement. Bovendien zijn alle Kalfire houthaarden voorzien van een intelligent kleppensysteem en geautomatiseerde luchttoevoer. Een systeem dat zorgt voor de schoonst mogelijke verbrandingslucht. Samen met de luchtdichtheid wordt ook het houtverbruik geminimaliseerd. Zo maakt u meer vuur, met minder hout. 

Reinigen is kinderspel 

Door middel van het Kalfire Easy Door System kan de ruit van de Kalfire W53/50R gemakkelijk naar voren geschoven worden. Zo maakt u de ruit een- voudig schoon. Daarbij is de ruit van de haard vrij van metalen hoeklijsten, die voor vuilophoping kunnen zorgen. Dit maakt het schoonmaken een fluitje van een cent. Gebruiksvriendelijk en comfortabel. Naast het unieke Easy Door System zijn alle Kalfire houthaarden ook voor- zien van het uitzonderlijke Clean Window System. Dit systeem laat door- lopend een smalle stroom lucht langs het glas vallen zodat uw ruit minder snel vuil wordt en langer schoon blijft dan andere haarden. 

Garantie op kwaliteitsproducten 17 

Ook focust Kalfire, naast gebruikersgemak, design en milieuvriendelijkheid, zich op duurzaamheid op alle fronten. Alleen het beste is goed genoeg. Zo gebruiken wij alleen eersteklas materialen en technieken, en geven we bovendien vijf jaar garantie op onze producten. 

 

Alles over inbouw

Kalfire heeft een ruim aanbod aan mogelijkheden waarmee u uw haard een persoonlijke touch geeft. Op basis van uw droom, smaak en specifieke voor- keuren bekijkt u, samen met uw gerenommeerde Kalfire dealer, de diverse opties. U maakt een keuze in kaders, achterwanden en de manier van inbouwen. Zo kiest u altijd voor de haard die het beste bij u past. De kaderloze W53/50R loopt voorop in design, en biedt van alle kanten een vrij en veilig zicht op het vlammenspel. De haard past naadloos in uw interieur, en u kunt onbekommerd genieten van vuur in zijn puurste vorm. 

 

 


 

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

213