Vrijdag 07 oktober 2016 door Sfeerhuys Budding B.V.

Budding Inspireert… op Pinterest!

Op ons nieuwe Pinterest account kunt u zich laten inspireren en nieuwe woonideeën opdoen. Naast haarden, kachels en schouwen vindt u ook sfeerimpressies van gestucte badkamers en woonruimtes met (luxe) wand- en vloerafwerkingen. Dankzij de nauwe samenwerking met Wieberdink Stukadoors kunnen wij u tevens van dienst zijn op het gebied van stucwerk. Hierdoor kunnen wij een completer pakket aanbieden en u breder ondersteunen bij het creëren van uw eigen sfeerhuys.

De borden op ons Pinterest account verdelen wij in verschillende thema's en sfeerstijlen. Op deze manier willen wij u graag inspireren, maar wij hopen ook dat u uw creaties en wensen met ons deelt. U kunt bijvoorbeeld uw eigen sfeerbord met ons delen of ons uitnodigen bij te dragen aan uw bord (dit kan zowel openbaar als privé). Hierdoor krijgen wij - op een snelle en effectieve wijze - inzicht in uw wensen en behoeften.

Onze eerste sfeerborden staan online, ingedeeld per stijl: Urban - Industrieel, Mijn Design Huis, Glamour - Chic en Groen en natuurlijk. Daarnaast kunt u ons eigen werk bekijken op het bord Budding creëert.

Wij zullen regelmatig nieuwe beelden of borden toevoegen. Blijf op de hoogte van de laatste updates door ons of één van onze borden te volgen via Buddingsfeer op Pinterest. Maar volg niet alleen, deel ook actief met ons mee.

0 opmerkingen

Er zijn nog geen reacties op deze blog geplaatst.

213