KHN-JG06-Ed01-SBE-heel
Gepost door
Maas Wieberdink
Elspeet

Mooie aanbiedingen bij Sfeerhuys Budding

Bij Sfeerhuys Budding vindt op 1,2 en 3 november verschillende aanbiedingen plaats. Kom naar de showroom waar de koffie voor u klaar staat en onze adviseurs u meer zullen vertellen over de mogelijkheden. 

Geplaatst op: 22 sep 2018 Lees meer »
contura-500-style-884026
Gepost door
Contura
actie

De Contura actie gaat van start!

Vanaf zaterdag 1 september gaat de Contura actie van start. Dit houdt in dat u in de periode van 1 september tot en met 31 december 70% korting krijgt op bijbehorende accessoires bij aankoop van een model uit de 500 of 800 serie van Contura. 

Geplaatst op: 30 aug 2018 Lees meer »
Gepost door
Onderhoud
van uw houtkachel en het rookkanaal

Het onderhouden van uw houtkachel en het rookkanaal

'Het regelmatig onderhouden van uw houtkachel en rookkanaal zorgt voor jarenlang veilig stook plezier!'

Geplaatst op: 30 mrt 2018 Lees meer »
Gepost door
Stoere Iron Dogs
Nu bij ons in de Showroom

De stoere Iron Dogs bij ons in de showroom!

‘If you are looking for a special kind of stove, you will not be able to get around Brunner’s legendary Iron Dogs'. 

Geplaatst op: 30 mrt 2018 Lees meer »
Gepost door
Blauw, dé kleur van dit najaar
Interieurtrends

Blauw, dé kleur van dit najaar

Blauw is één van de intereurkleuren voor het najaar en winter 2017/ 2018. Denk dan aan indigo, donkerblauw, navy en denim gecombineerd met goud- en pasteltinten en de kleurenbeige, oranje en donkergroen. Maak gebruik van zachte materialen zoals fluweel voor een warme en huiselijke uitstraling. Deze combinaties geven uw interieur zowel een klassieke uitstraling als een stoerdere uitstraling met een chique teint. 

Geplaatst op: 22 sep 2017 Topic(s): TrendsLees meer »
Gepost door
Maas Wieberdink
Verleng het buitenseizoen

Nazomeren

De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen, iedereen is weer terug in het dagelijkse ritme. Hoe fijn is het om het vakantiegevoel toch nog een beetje vast te kunnen houden. Hopelijk geeft September ons nog een paar mooie nazomerdagen.
Na het werk nog even relaxen in de tuin, op het balkon of op de veranda, nog even buiten dineren, een laatste tuinfeestje organiseren, of op een mooie nazomeravond nog even buiten te kunnen zitten met een goed boek en een lekker glas wijn.

Geplaatst op: 12 sep 2017 Lees meer »
Gepost door
Gerwin Koetsier
Adviseur bij Sfeerhuys Budding

Ontwerp uw haard in 3D

Het kiezen van de juiste haard kan lastige opgave zijn; er zijn ontzettend veel varianten en eemaal gekozen, wilt u er wel zeker van zijn de de haard goed tot zijn recht komt in uw interieur. Het plaatsen van een haard is immers een behoorlijke investering. Sfeerhuys Budding helpt u hierbij door een 3D tekening waarin de door u gekozen haard in uw interieur wordt geplaatst. De haard is vanuit verschillende hoeken te bekijken. Op deze manier krijgt u een (grafische) impressie van het geheel en bent u beter in staat te beoordelen of dit het beoogde resultaat is dat u voor ogen heeft. 

Geplaatst op: 09 sep 2017 Lees meer »
Gepost door
Eric Kroes
Nieuwsblad De Band

Stookdagen bij Sfeerhuys Budding

ELSPEET Bij Sfeerhuys Budding vindt vrijdag 2 en zaterdag 3 december de leegverkoop van de showroom plaats. Ook de nieuwe modellen van 2017 met de diverse gas- en houthaarden zijn te zien tijdens deze twee stookdagen.

Eén van de modellen die in de showroom staan, is de Iron Dog en is de moderne uitvoering van grootmoeders fornuis dat op hout werd gestookt. Daarin kun je gerechten voorgaren en op het bovenste gedeelte het gerecht braden. Deze is dus in huis gewoonweg in de keuken te gebruiken, maar ook in buitenkeuken of onder een veranda misstaat deze Iron Dog zeker niet.

Geplaatst op: 30 nov 2016 Lees meer »
Gepost door
Sfeerhuys Budding B.V.
Pinterest

Budding Inspireert… op Pinterest!

Op ons nieuwe Pinterest account kunt u zich laten inspireren en nieuwe woonideeën opdoen. Naast haarden, kachels en schouwen vindt u ook sfeerimpressies van gestucte badkamers en woonruimtes met (luxe) wand- en vloerafwerkingen. Dankzij de nauwe samenwerking met Wieberdink Stukadoors kunnen wij u tevens van dienst zijn op het gebied van stucwerk. Hierdoor kunnen wij een completer pakket aanbieden en u breder ondersteunen bij het creëren van uw eigen sfeerhuys.

Geplaatst op: 07 okt 2016 Topic(s): SfeerimpressiesLees meer »
Gepost door
Sfeerhuys Budding B.V.
Houtkachels

Houtkachels

Houtkachels steeds populairder

De laatste jaren zijn de houtkachels weer helemaal terug van weggeweest. De steeds hogere prijs van gas zorgt er voor dat steeds meer mensen overstappen naar een houtkachel. De oude houtkachels van vroeger hadden het probleem dat de meeste warmte de schoorsteen in vloog. Inmiddels is dit probleem verleden tijd. De meeste houtkachels van nu hebben een rendement van maar liefst 80%. Dit ten opzichte van de oude openhaarden welke slechts 10% rendement opleveren.

Geplaatst op: 13 dec 2014 Topic(s): TrendsLees meer »