Gepost door
Yvette Wieberdink
Marketing

Een houthaard van wereldklasse: Kalfire W53/50R

De W53/50R is een robuuste en elegante design- haard met tal van toepassingsmogelijkheden en geschikt voor alle type woningen. Kortom: een houthaard van wereldklasse -"Louis Hegemann, ontwerp & innovatie Kalfire".

Geplaatst op: 17 dec 2019 Lees meer »
Gepost door
Maas Wieberdink
Directeur

Hase 40 jaar!

Hoera! Hase Kaminofen bestaat 40 jaar en dat moet gevierd worden met een unieke aanbieding: €250 korting op het nieuwe model Basilia. 

Geplaatst op: 27 sep 2019 Lees meer »
Gepost door
Gerben Budding
Verkoper

Hoe kan ik verantwoord stoken?


De afgelopen tijd zijn veel discussies op gang gekomen betreffende hout stoken met haarden en kachels. Geplaatst op: 30 mrt 2019 Lees meer »
Gepost door
Bewust
stoken

Het aansteken van uw houtkachel

Het aansteken van de houtkachel ziet er vaak eenvoudig uit maar het blijkt dat men het regelmatig niet op de juiste manier doet.

Geplaatst op: 16 jan 2019 Lees meer »
KHN-JG06-Ed01-SBE-heel
Gepost door
Maas Wieberdink
Elspeet

Mooie aanbiedingen bij Sfeerhuys Budding

Bij Sfeerhuys Budding vindt op 1,2 en 3 november verschillende aanbiedingen plaats. Kom naar de showroom waar de koffie voor u klaar staat en onze adviseurs u meer zullen vertellen over de mogelijkheden. 

Geplaatst op: 22 sep 2018 Lees meer »
contura-500-style-884026
Gepost door
Contura
actie

De Contura actie gaat van start!

Vanaf zaterdag 1 september gaat de Contura actie van start. Dit houdt in dat u in de periode van 1 september tot en met 31 december 70% korting krijgt op bijbehorende accessoires bij aankoop van een model uit de 500 of 800 serie van Contura. 

Geplaatst op: 30 aug 2018 Lees meer »
Gepost door
Onderhoud
van uw houtkachel en het rookkanaal

Het onderhouden van uw houtkachel en het rookkanaal

'Het regelmatig onderhouden van uw houtkachel en rookkanaal zorgt voor jarenlang veilig stook plezier!'

Geplaatst op: 30 mrt 2018 Lees meer »
Gepost door
Stoere Iron Dogs
Nu bij ons in de Showroom

De stoere Iron Dogs bij ons in de showroom!

‘If you are looking for a special kind of stove, you will not be able to get around Brunner’s legendary Iron Dogs'. 

Geplaatst op: 30 mrt 2018 Lees meer »
Gepost door
Blauw, dé kleur van dit najaar
Interieurtrends

Blauw, dé kleur van dit najaar

Blauw is één van de intereurkleuren voor het najaar en winter 2017/ 2018. Denk dan aan indigo, donkerblauw, navy en denim gecombineerd met goud- en pasteltinten en de kleurenbeige, oranje en donkergroen. Maak gebruik van zachte materialen zoals fluweel voor een warme en huiselijke uitstraling. Deze combinaties geven uw interieur zowel een klassieke uitstraling als een stoerdere uitstraling met een chique teint. 

Geplaatst op: 22 sep 2017 Lees meer »
Gepost door
Maas Wieberdink
Verleng het buitenseizoen

Nazomeren

De zomervakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen, iedereen is weer terug in het dagelijkse ritme. Hoe fijn is het om het vakantiegevoel toch nog een beetje vast te kunnen houden. Hopelijk geeft September ons nog een paar mooie nazomerdagen.
Na het werk nog even relaxen in de tuin, op het balkon of op de veranda, nog even buiten dineren, een laatste tuinfeestje organiseren, of op een mooie nazomeravond nog even buiten te kunnen zitten met een goed boek en een lekker glas wijn.

Geplaatst op: 12 sep 2017 Lees meer »
Gepost door
Gerwin Koetsier
Adviseur bij Sfeerhuys Budding

Ontwerp uw haard in 3D

Het kiezen van de juiste haard kan lastige opgave zijn; er zijn ontzettend veel varianten en eemaal gekozen, wilt u er wel zeker van zijn de de haard goed tot zijn recht komt in uw interieur. Het plaatsen van een haard is immers een behoorlijke investering. Sfeerhuys Budding helpt u hierbij door een 3D tekening waarin de door u gekozen haard in uw interieur wordt geplaatst. De haard is vanuit verschillende hoeken te bekijken. Op deze manier krijgt u een (grafische) impressie van het geheel en bent u beter in staat te beoordelen of dit het beoogde resultaat is dat u voor ogen heeft. 

Geplaatst op: 09 sep 2017 Lees meer »
Gepost door
Eric Kroes
Nieuwsblad De Band

Stookdagen bij Sfeerhuys Budding

ELSPEET Bij Sfeerhuys Budding vindt vrijdag 2 en zaterdag 3 december de leegverkoop van de showroom plaats. Ook de nieuwe modellen van 2017 met de diverse gas- en houthaarden zijn te zien tijdens deze twee stookdagen.

Eén van de modellen die in de showroom staan, is de Iron Dog en is de moderne uitvoering van grootmoeders fornuis dat op hout werd gestookt. Daarin kun je gerechten voorgaren en op het bovenste gedeelte het gerecht braden. Deze is dus in huis gewoonweg in de keuken te gebruiken, maar ook in buitenkeuken of onder een veranda misstaat deze Iron Dog zeker niet.

Geplaatst op: 30 nov 2016 Lees meer »